En fyr, der kan lide en pige finder mader at tilbringe tid sammen med hende

En fyr, der kan lide en pige finder mader at tilbringe tid sammen med hende

Han inviterer dig ud med sine venner og sporger, hvad du laver i weekenden. Hvis du er aktiv i en hobby eller deltage i en sport, han tager interesse i denne aktivitet sa godt. Han bruger enhver undskyldning for at v?re der, hvor du er.

Han Ophold i Touch

Moderne kommunikation giver en fyr flere mader at na ud til dig. Hvis han kan lide dig, han forbliver i touch. Hvor ofte han kontakter dig, er bestemt af hans personlighed. En mere ?ngstelig fyr maske tekst, du flere gange om dagen, mens en mere laid-back fyr kan sende dig en besked en gang om ugen. Uanset hvad, hvis du ikke hore fra en fyr, han er nok ikke interesseret.

Han er opm?rksom

Lad os se det i ojnene, ikke alle fyre er de bedste kommunikatorer. De gor som regel bedre binding i sport end en kop kaffe. Men hvis en fyr virkelig kan lide dig, lytter han opm?rksomt til, hvad du siger. Hvis han dukker op pa din n?ste udflugt med en pose af dine favorit slik eller en cd med din mest elskede band, han bare kan lide dig.

Hans kropssprog giver det v?k

Lillian Glass, ph.d., forfatter til “giftig M?nd”, mener, at hvis en mand slar sin krop v?k fra dig i samtale, han er ikke interesseret. Nar en fyr onsker at kende dig bedre, han gar i indgreb med dig, men han kan. Han l?ner sig mod dig, virker nervos og rorer dig nogen chance han far.

Han er Jealous

Varsel, hvis en fyr er jaloux pa de andre m?nd i dit liv for en sikker-brand tegn han kan lide dig. Hvis han sporger en masse sporgsmal om dine andre fyr venner http://www.lovingwomen.org/da/vietnamesisk-brud, og om du kan lide nogen af ??dem, kan han onsker mere end blot venskab med dig. Bare sorg for at han ikke er sindssyg med jalousi; ellers en normal m?ngde af bekymring dit hjerte blive overtaget af en anden er et godt tegn.

Hvis du tror du kan v?re genstand for hengivenhed af en mand i din arbejdsplads, kan du v?re ivrige efter at afgore, om denne opfattelse er dit alene, eller hvis du er korrekte. Der er tegn pa vedh?ftet fil.

Fanget Leder

Hvis dit kontor er lukket, adskilt af v?gge eller mazelike korridorer, kan det v?re umuligt for pag?ldende mand til at holde dig i hans sev?rdigheder. Men hvis dit kontor er fyldt med korte sengebase eller andre skillev?gge, er det lettere for ham at tjekke dig ud i lobet af dagen. Hvis du ofte fange ham kigge din vej, mens du sidder ved dit skrivebord eller under moder, kan han lide dig som mere end blot en kollega. Dette skilt er is?r fort?ller om, nar du fange ham ud, han ser v?k hurtigt.

Break-Time Interest

Hvis manden virkelig er hooked pa dig, kan du opleve, at din pause gange line op mere og mere. Hvis det synes han er hot pa h?lene, hver gang du hovedet til pause rum, der er en st?rk mulighed, han er ivrig efter at tilbringe mere tid sammen med dig.

D?kker For You

Hvis du opdager, at denne mand d?kker for dig, nar du laver en fejl, kan han gore det, fordi han bekymrer sig for dig som mere end en kollega.

Partnering Up

Mange ledere beder deres ansatte til at fuldfore nogle opgaver i samarbejde. Hvis denne mand altid synes at v?re i billedet, hver gang mulighed for at partner op pr?senterer sig selv, er der en st?rk mulighed for, at han kan lide at tilbringe tid sammen med dig.

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *