Top 15 over hvad m?nd og kvinder soger i en partner

Top 15 over hvad m?nd og kvinder soger i en partner

Danmarks storste online dating site har netop foretaget en stor undersogelse blandt deres brugere, og resultatet viser med al’ tydelighed, at m?nd og kvinder slet ikke er sa langt fra hinanden, nar det kommer til k?restepr?ferencer.

Forfatter og parterapeut Ingrid Ann Watson er ikke overrasket over resultatet:- Det er positivt, at brugerne gar efter de indre v?rdier, mener hun. Det handler nemlig for begge konnene om at finde en k?reste for livet, og her t?ller de indre v?rdier langt hojere end det gode udseende.

De enkelte dele er ikke sa vigtige

Den overste top tre er helt identisk for begge kon; det er humor, omsorg og k?rlighed, der er de absolutte topscorere. Kvinderne vil forst og fremmest have en mand, der har humor, mens m?ndene bare vil elskes, og s?tter k?rlig ind som den absolutte topkvalitet. N?st herefter skal p?ren v?re i orden, og intelligens er i top fem for bade mand og kvinde ligesom det er tilf?ldet med n?rv?r.

Og enigheden mellem konnene stopper ikke her. Nar det kommer til at vurdere den ydre skonhed hos en partner, svarer hele 85,5 procent af kvinderne, at ojnene er den vigtigste kropsdel. 74,1 procent af m?ndene er enige. Ansigtet lander pa en andenplads hos begge kon.

– Jeg mener ikke, at man kan bedomme et menneske ud fra ojnene alene, sa nar brugerne siger, at ojnene betyder mest, sa kommer resten af det ydre nogle fa millimeter neden under kommenterer Ingrid Ann Watson, og det bekr?ftes da ogsa af undersogelsen.

En flot harpragt og en veldrejet bagdel er ogsa blandt topscorerne. Men for de fleste m?nd og kvinder er det noget andet, der vejer tungest. Som en af Dating.dks bruger formulerer det:- Helheden skal v?re i orden.

Den sidste tids snak om at ufagl?rte m?nd star svagt i kampen om en partner, har tilsyneladende ikke rigtig vundet indpas blandt brugerne hos . Kun 1,4 procent af kvinderne svarer, at rigdom er en faktor, de regner med, nar en potentiel partner skal udv?lges. At han skal v?re karriereminded rangerer ogsa lavt pa toplisten.

Til geng?ld onsker 20,8 procent af kvinderne, at manden skal have et godt job, og hele 30,1 procent vil have, at han skal have okonomisk sans.

M?nd: 1

Karrieren fylder heller ikke meget hos manden, der ogsa har rigdom allersidst pa listen med 1,4 procent. Her er det dog kun 9 procent af m?ndene, der svarer, at det betyder noget, om partneren har et godt job. Maske er der stadig et forsorgergen gemt i mange m?nd.

At konnene i bund og grund ligger ganske t?t pa hinanden, nar det kommer til stykket. Uanset om man har X eller Y kromosomer i sig, vil de fleste, hvor banalt det end matte lyde, elskes og passes pa – og samtidig have det sjovt med deres n?rv?rende udkarne.

K?rlig 73,4 % 2. Humoristisk 68,9 % 3. Omsorgsfuld 60,7 % 4. Intelligent 57,3 % 5. N?rv?rende 51,6 % 6. Feminin 51,1 % 7. Flot 37,7 % 8. Glad for born 29,1 % 9. Okonomisk sans 23,6 %10. Lever sundt 22,8 % 11. Mental st?rk 19,1 % 12. Arbejdsom 11,4 % 13. Har et godt arbejde 9,0 % 14. Karriereminded 3,9 % 15. Fysisk st?rk 3,5 % 16. Rig 1,4 %

Kvinder: 1. Humoristisk 77,5 %2. Omsorgsfuld 77,1 %3. K?rlig 76,6 %4. N?rv?rende 70,9 %5. Intelligent 54,1 %6. Glad for born 43,3 %7. Maskulin 42,4 de mest hotteste kvinder i verden %8. Okonomisk sans 30,1 %9. Lever sundt 25,6 %10. Flot 23,1 %11. Har et godt arbejde 20,8 %12. Arbejdsom 18,8 %13. Fysisk st?rk 16,5 %14. Karriereminded 6,9 %15. Rig 1,4 %

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *