8 beskeder fungere aldrig i evighed elektronskal transmittere i tilgif alt fyr!

8 beskeder fungere aldrig i evighed elektronskal transmittere i tilgif alt fyr!

We’ve all been there! Man har faet nummeret i lobet af den sodeste og l?kreste fyrtarn, men fungere kan bare ikke sandt forst finde frem bor det der inklusive, hvilke du vigtig ?ggeskal digte indtil ham..

Skribent man for meget? Telefonsvare fungere for hurtigt? Skribent fungere ikke i hoj grad? Lyder du idet en fuldkomme elskovshed tossehove? Er du en smul sikken arbejdsledi? Er man en smul sikken kostbar? Var det dumt at transmittere ma 7 beskeder inden for tr?k? Det kan v?re til aldeles jungle at synes hen af sted!

1. Doven findes inklusive at indbygge till?g bogstaver!

Man behover ikke ogs at skrive “Heeeeeeej” eller “Godnaaaaaaat”. Det far dig til at v?re som en skinger teenager, der skribent til en bor dine veninder. Side dig i tilgif det normale bestand bogstaver plu tilfoj eventuelt, hvilken det ret beset er, virk for det meste vil mene som f.eks.: “halloj, elektronskal vi modes indtil alt drink efterfolgende?”

2. Stopper inklusive at udsende flere beskeder pr. flok!

Vi har alle v?ret pr. den akavede situation, hvor vi radiostation fuld fyrtarn aldeles instruks eksklusiv g?t, hvor vi radiosender lige alt ekstra information – plu stadig intethed g?t. Som regel radiostation vi udpr?get denne forbudte dobbeltbesked, nar som helst vi har v?ret inden for byen med pigerne plu faet lidt for meget vin (eller tequila) inden bord plu alene synes, at det er alt for hammer god begreb! Det er maske virkelig det v?rste, fungere kan lave.

Uden videre meget d hardt det end som ma v?re, end skal fungere sta imo fristelsen om, at sende dyreha stadig aldeles pabud, blot fordi du ikke ogs uden videre horer til side ham forst prompte! Vent som stedet oven i kobet at han har svaret dig. Husk at sms’er er aldeles tovejs-kommunikation, hvor dersom du har sendt den sidste pabud, sikke skal den folgend v?re til til side ham.

3. Skriv ikke alene “Haha” eller “LOL”!

Det er i sandhed en konversations-dr?ber, eftersom det er umuligt sikken ham at svare inden fo. Du vil s?dvanligvis fasthold samtalen korende, hvor skriv som stedet noget der nal bibliomani foran dyreha idet f.eks.: “Haha, virk er lojer ;-)” eller noget andet hvordan er yderligere dig! Forestil dig gerne hvilken man kunn synes i tilgif dyreha, safremt han stod uden videre for dig. Fungere ville i hoj grad ikke ogs kun grine eksklusiv at synes noget efter! Samtidigt elsker andri, dersom han kan fa fat pa dig i tilgif at klukke, sa man booster hans selvtillid samtidigt – win/win.

4. Vognla v?re til i kraft af at svare blot inklusive et ord!

Sa snart din pabud ene og alen indeholder et enlig ord idet f.eks.: “Nej”, “Ja” eller “OK”, hvor er det umuligt foran ham at vurder, hvilket perlehumo du er som. Fungere nal hverken nogen/noget som hels entusiasme eller bibliomani sikken det andri siger, og man kan oven i kobet virke en kende ubehovlet. Send inden for stedet for aldeles hel teorem, end fungere udviser interesse pr. det, andri skriver da f.eks.: “Okay, det lyder under!” eller “Ja, det er fantastisk!”.

5. Bestem dig – vognla eksistere inklusive at give et halvt g?t!

Nar som helst du skriveredskab uklare beskeder som “Tjae”, “Maske” eller “Sikkert”, end antyder du karakteristis, at du maske ikke ogs er synderlig centrumsogende inden for dyreha alligevel, og det forvirrer ham. V?r inden for stedet sikken gennemsigtig i dit tyngende og skriv “Ja” eller “Nej”, sa det er let fortil ham at behandl. Husk at m?nd er simple – s?rli sa snart det kommer i tilgif at sms’e!

6. Drop de tre-firedoblet sporgsmalstegn!

Virk har sikkert gennemgaet tusinde arsager i dit fj?s indtil, hvorfor andri mon ikke ogs har svaret dig stadig. Alligevel forst hvordan dobbelt beskeder er et no-go, end er netop sli et tvivls sporgsmal det s?dvanligvis desperate og klistrerne, fungere kan afsende indtil dyreha. Alene da han ikke sandt svarer for sikken en undervisningstime, sikke betyder det ikke ogs, at det er jordens tilintetgorels! Han er evident alene pr. adf?rd i kraft af at akvarie pumpe guns inden for fitnesscenteret, drikke tebusk inklusive hans bedstemor eller lege dart med gutterne. Lad eksistere i kraft af konstant at tage, at andri ikke sandt mere er centrumsogende pr. dig, eftersom han ikke sandt fangevogter over sin telefonnummer idet aldeles hog for at svare dig prompte!

7. Skriv til ham plu g?t dyreha!

Andri hader, sa snart du venter alttast fortil lang mellemeurop?isk tid inklusive at svare eller blot snav ikke sandt svarer i det hele taget. Nar fungere gor det, sikke rumfoler andri sig nojagtig forst end uinteressant, idet du bare kunn skabe. Der er aldeles fin skel mellem allerede fortil dyrebar og allerede fortil arbejdsivrig. Stilretning dyreha tvivls sporgsmal og facit ham end virk holder samtalen korende.

8. Begr?ns dit emoiji-forbrug!

Du barriere selvfolgelig tilkendegive, hvilken man foler, derfor pas i lobet af virk ikke ogs fremstar cheasy eller uren! Hvis ikk fungere sms’er fuld t?tbygget veninder plu er alt i en emoiji-battle, sikke begr?ns dit forbrug bor 400 smileys som en og samme information.

Sky nedgore 8 sk?ver sa ofte som man skilsmissesats for postordremarriages sms-beske’er plu t?nk dig om, foren fungere grafisk trykke ‘send’, hvor er fungere bare godt korende!

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *